Vip MagicVoice

Unesi još više zabave u svoje razgovore uz Vip MagicVoice. Odaberi neki od 50 glasova i 100 zvukova okoline i izmeni svoj glas tokom razgovora sa prijateljima.


Uz Vip MagicVoice možeš da pričaš kao lik iz crtanog filma, dete ili da dodaš zvuk okoline kako bi prijatelji pomislili da ste na aerodromu, fudbalskom stadionu ili u automobilu usred gužve.

Kako da koristim Vip MagicVoice?


  • ako si postpaid korisnik unesi *555 pre broja koji zoveš ili *777 ako koristiš prepaid (npr. *5550601234567)
  • putem govornog automata odaberi vrstu glasa ili zvuk okoline
  • nakon toga se uspostavlja poziv

U toku samog poziva možeš da promeniš svoj glas ili zvuk okoline klikom na tastere 1, 2, 3 na ekranu telefona. Ako želiš da pričaš svojim glasom, dovoljno je da pritisneš 0.


Putem Vip MagicVoice usluge možeš da pozivaš prijatelje iz drugih mreža, kao i brojeve u inostranstvu (tada se poziv tarifira kao međunarodni prema važećem cenovniku).

Kako da aktiviram Vip MagicVoice?


  • putem govornog automata pozivom na *555 (postpaid) ili *777 (prepaid)
  • slanjem SMS-a sa tekstom START na *555 ili *777
  • pozivom Korisničkog servisa na 060 1234

Pretplata na Vip MagicVoice


Korišćenje Vip MagicVoice usluge naplaćuje se 18 dinara po danu, čim se prijaviš za korišćenje. Pretplata se automatski produžava svaki dan, sve dok se ne odjaviš sa usluge.


Ukoliko želiš da se odjaviš potrebno je da pošalješ STOP na *555 (postpaid korisnici) ili *777 (prepaid korisnici).


Naplata samog poziva zavisi od tarife. Ukoliko koristiš NEO tarifu pozivi se ne naplaćuju, dok se u drugim postpaid tarifama prvo koriste dostupni minuti u okviru dodataka, odnosno mesečne pretplate, a tek kada se oni potroše vrši se naplata prema važećem postpaid cenovniku. Prepaid korisnici mogu da koriste minute iz promocija, tarifnih dodataka i opcija. Ukoliko nemaju dostupnih minuta, pozivi se tarifiraju prema važećem prepaid cenovniku.